Yritys

Tulistop Oy yrityksenä

Tulistop Oy on palokatkojen suunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto. Yrityksen liiketoiminta on keskittynyt sen ydinosaamiseen: palokatkojen suunnitteluun.
Tulistop Oy tekee palokatkosuunnittelua koko Suomen alueella, mutta yrityksen kotipaikka on Pohjois-Pohjanmaalla. Kyseessä on yhden naisen insinööritoimisto.

Yrittäjän tarina

Perustin Tulistop Oy:n vuonna 2021. Tulistop syntyi, kun aiempi palokatkourakointi- ja suunnittelutoimintaa harjoittanut yritykseni Palovex Oy:n liiketoiminta jakaantui kahteen eri yritykseen. Palovex Oy jatkaa liiketoiminnan eriyttämisen jälkeen palokatkourakointitoimintaa ja palokatkojen suunnittelu siirtyi Tulistop Oy:lle.

Olen työskennellyt palokatkojen parissa vuodesta 2015 lähtien. Palokatkotyöurani aikana minulla on ollut suuri ilo saada työskennellä palokatkoalan eri puolilla. Olen saanut työskennellä palokatkotuotteiden myynnin ja maahantuonnin parissa, palokatkoihin liittyvän teknisen tuen parissa ja palokatkourakoinnin- ja suunnittelun parissa. Palokatkoalan yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2018.

Tulistop Oy syntyi päätöksestä keskittyä siihen mistä nautin eniten ja osaan parhaiten. Palokatkosuunnittelijana olen ehtinyt toimia sadoissa erilaisissa hankkeissa. Olen tehnyt palokatkosuunnittelua suuriin sairaalahankkeisiin ja pieniin paritalo hankkeisiin- ja kaikentyyppisiin hankkeisiin niiden väliltä. Nautin työssäni erityisesti siitä, että saan olla mukana monimuotoisissa projekteissa ja toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa tällä nopeasti kehittyvällä alalla.

Koulutukseltani olen Oulun ammattikorkeakoulusta 2015 valmistunut rakennusinsinööri.
Toivottavasti pääsen tekemään yhteistyötä myös Sinun kanssasi!

Terveisin
Maria Väyrynen
Tulistop Oy:n yrittäjä

puh: 044 236 7030
sähköposti: maria.vayrynen@tulistop.fi